BÆRESTROP TIL YOGAMÅTTE

Håndlavet i kernelæder med tekst du vælger.

Bær din yogamåtte i en eksklusiv strop med en din personlige tekst præget i læderet.
Vores yogastrop er håndlavet i smukt vegetabilsk garvet kernelæder, laves i tre farver og er perfekt til enten yoga- eller pilatesmåtten – hvad end det er for at transportere den til dit yogastudie eller for at have et praktisk ophæng til den derhjemme.
Vi laver stroppen i hånden på vores værksted i Vedbæk og trykker din tekst i læderet med naturtryk. Du bestemmer helt selv teksten. Det kan være dit navn, et yogacitat eller blot nogle ord med en særlig betydning for dig. Stroppen sendes i en fin gaveæske, så den er klar til at give i gave. 
Et eksklusivt og personligt valg til den kvalitetsbevidste yogi.

Om vores måttestrop

Måttestroppen laves i tre smukke farver: sort, cognac og natur – alle med messingdetaljer i højeste kvalitet. Vælger du stroppen i natur, vil læderet patineres smukt over tid. Stroppen laves med netop den tekst, du ønsker præget på. Yogastroppen kan justeres i længden, så den passer til lige den yogi, der skal bære den. Den passer desuden til alle yogamåtter i alle længder og tykkelser. 

Mange kunder  vælger at supplere måttestroppen med én af vores nøglesnore i lignende design. Så behøver man ikke meget andet end nøglesnoren om halsen og yogamåtteremmen over skulderen, når man skal afsted til sit yoga- eller pilatesstudie.

Yogastroppen var blandt nogle af vores første designs og udsprang, som mange af vores andre styles, af Frederikkes eget ønske om en pæn, personlig og bæredygtig løsning. 


Personlig tekst 

På yogastroppens rem er der mulighed for at få trykt en selvvalgt tekst. Dette kan eksempelvis være en motiverende tekst som ‘JUST BREATHE’, ‘JUST DO IT’ eller et yoga quote som ‘NAMASTE’. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser. Mange vælger også blot at præge stroppen med deres fornavn, efternavn eller kælenavn. Stroppen kan ligeledes præges med en mærkedato, som f.eks. din fødselsdag eller dagen, du mødte din elskede.

Her har vi samlet lidt idéer til, hvad du kan få trykt på stroppen:
YOGI
YOGA EVERY DAMN DAY
TRUST THE YOGA
PEACE WITHIN
GIVE ME ZEN
ZEN ZONE
SAVASANA
DEEP BREATHS
STRONGER THAN YOU THINK
CREATE BALANCE
PEACEFUL MIND


Bæredygtig design

Som alle vores andre produkter er remmen til yoga- og pilatesmåtter designet bæredygtigt. Den er produceret på vores lille værksted i Vedbæk – kun med håndkraft, kærlighed og omhu.
Når vi producerer, gør vi det med øje for mindst muligt materialespild. Det vil sige, at det overskydende skind fra din yogastrop bruges til andre styles, som f.eks. bælter eller nøgleringe.
Skind og kernelæder er i sig selv et bæredygtigt valg. Det er nemlig 100% naturligt og er desuden et restmateriale, som dermed ikke går til spilde. Undersøgelser viser desuden, at man beholder sine ting lavet i skind og læder i længere tid, end hvis de er lavet af andre mindre holdbare materialer. Det kernelæder, vi anvender til yogastroppen, leveres til os fra vores dygtige danske leverandør og er helt fri for skadelige, kemiske stoffer. Læderet er vegetabilsk garvet og fri for skadelige stoffer som f.eks. azofarvestoffer og chrom 6.
Ønsker du at læse mere om bæredygtighed hos Stolbjerg Copenhagen, kan du læse her 


En unik gaveidé

Da vores yogastrop i kernelæder kan customizes, er den en oplagt idé til én, der skal have en personlig gave. Giv den til konfirmanden, fødselaren, i julegave eller bare til en yogi, der skal forkæles lidt ekstra. 
Kender du et kommende brudepar, der begge dyrker yoga, kan et “his and hers” sæt f.eks. med to sætninger, der fuldender hinanden, også være en fin idé. Mange vælger også at bruge vores yogastrop med personlig tekst som gave til mors dag, fars dag eller Valentinsdag. Teksten kan tilpasses til netop disse formål. Du angiver blot i kommentarfeltet, hvilken tekst du ønsker at få trykt på din strop.
Når du handler hos os, sender vi altid din vare afsted i én af vores smukke æsker med vores logo i guld uden på og historien om os inden i. Så er den lige til at forære væk.


Plej din måttestrop med vores 100% naturlige læderpleje

Når du køber bæredygtigt design i skind og læder, skal du selvfølgelig også kunne pleje læderet med bæredygtige produkter. Hos Stolbjerg Copenhagen har vi derfor udviklet vores egen bæredygtige læderplejeserie. Serien består af en imprægneringsspray og en læderfedt, som er lavet udelukkende af naturlige materialer. Plej din strop med læderfedt og beskyt den mod snavs, vind og vejr med vores imprægneringsspray. Læderplejeprodukterne er lavet af naturens egne materialer og er dermed helt nænsom mod både din hud og miljøet. Læderplejeprodukterne kan med fordel købes i et samlet sæt med en god besparelse. Læs mere om vores Stolbjerg Copenhagen læderpleje her.

Comments are closed.